Room of angel

逛了这许久,何不进去瞧瞧

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?注册

you lie,silent there before me
your tears,they mean nothing to me
the wind,howling at the window
the love,you never gave;I give to you
Really don't deserve it but now, there's nothing you can do

So sleep in your only memory
And weep, my dearest lover
So insignificant
So it'd been dormant deep inside of me
Are you hiding away,lost under the sewers
Maybe flying high in the clouds
Perhaps you're happy without me
So many seeds have been sown on the field
And who could sprout up so blessedly

If I had died
I would have never felt sad at all
You will not hear me say I'm sorry
where is the light
wonder if it's weeping somewhere

Here's a lullaby to close your eyes goodbye
It was always you that I despised
I don't feel enough for you to cry,oh,my....
Here's a lullaby to close your eyes, goodbye goodbye...

手机版
room of angel .来自《寂静岭4》的音乐。能让人沉静。
是的,它是一首能让人沉静的音乐!
清明时节雨纷纷,路上行人欲断魂。
看到他们因生活中琐碎的小事而吵架,他们的思想很偏激了,如果再没有沟通,就无法挽回了。他们都需要一个朋友开导,真的!能从他的角度或她的角度给他们分析,那么他们也就不会没有了沟通!她的性格与曾经的我很相似,当心情不好时,遇到了糟糕的事情,只会用哭来解决,一直以为哭是最好的发泄工具,许多话闷在心里说不出来,唯有哭过后才会整个人都轻松,但忘了,哭根本就不能解决问题,只有沟通,只有全部表达出来,才能解决问题!于是,我跟他们都分析了一下,也跟他们聊了很多,希望他们能尽快没事!
告诉自己,他已远去,不可能再重来的!

运气这么好,有白吃的午餐!:lol :lol
天下没有免费的午餐,所以……

太伤..不好..:(

睡了一觉,过了一天,昨天的那些激动,快要消失了,还差一丁点!每次都是差了那么一点。
上班第十天,给我的感觉非常好!不再像是以前的那些同事很难相处,这里的每个人都很随和,个个都是“活宝”!每天都过得非常开心!很有一家人的气氛!虽然公司小,但做得开心才是最重要的。我觉得!哈~
别忧伤,一切终将成为过去...

给自己一个微笑吧,这个世界上并不是只有曾经的爱情.....

爱别人,爱生活,从爱自己开始.....

深呼吸,勇敢些,果决些,走出心伤的阴影,你会发现原来生活是这么的美好.......

祝福你....天使的归宿.....

QQ|梅州直聘|手机版|帮助中心|申请删帖|大埔网 ( 粤ICP备17043518号 )

GMT+8, 2024-5-14 22:03 , Processed in 0.136526 second(s), 24 queries , Gzip On, MemCached On.